Nieuws

 

12 mei 2015
Super blij zijn we met onze nieuwe percussionist Martin Verdonk!

Na een geweldig eerste seizoen neemt Mike afscheid van het team Fourtina. Gezien zijn overvolle agenda voor het Rotterdam Philharmonisch Orkest, waaronder het grote project 'Julia' zal hij het najaar niet deelnemen aan de tour. In zijn plaats komt niemand minder dan Martin Verdonk welke met recht Nederlands beste percussionist genoemd mag worden!

 

20 december 2014
De eerste show was een daverend succes in Eibergen! Wat een geweldig publiek in een uitverkochte zaal! 

 

24 oktober 2014, Huizen
Op de premiere moeten natuurlijk bubbels gedronken worden! Met dank aan onze nieuwe partner Wijnvoordeel BV zullen we 18 januari vol op kunnen proosten op de premiere! Wijnvoordeel is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de grootste online wijnwinkel van Nederland!


21 oktober 2014, Rotterdam
Accessorize Nederland heeft zich als partner verbonden aan Fourtina! Accessorize kenmerkt zich door een zeer breed en mondiaal assortiment modeaccessoires. Tijdens de tour zullen Nurlaila en de backing vocal diverse accessoires gebruiken van Accessorize. 


18 september 2014, Wormerveer
Super blij met onze nieuwe partner voor de show! Make-Up Studio zal alle danseressen, backing vocals en natuurlijk Nurlaila voorzien van de benodigde make-up en verzorgingsproducten voor tijdens de preview optredens en natuurlijk de tour.  

3 september 2014, Rotterdam
Een preview zien van de show...dat kan! Komende periode zullen we op diverse events en in verschillende theaters een korte preview geven van de show!
 
  6 september 2014, Vuur en licht op het water, Aalsmeer, Uitpodium van het Crowntheater (programma)
  7 september 2014, Hallo Cultuur!, Eindhoven, Parktheater (programma)
  21 september 2014, Cultuurfestival Val-Val-D'rie, beleef het seizoen 2014-2015, Valkenswaard, Theater De Hofnar (programma)


2 september 2014, Rotterdam
De eerste column is een feit! Op www.musicalsites.nl zal Nurlaila tweewekelijks iedereen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom de voorbereidingen van de show. De eerste column lezen ... klik hier
 

31 augustus 2014, Middelburg
Nurlaila staat 'on stage' vandaag bij het Nazomerzingen festival op het Abdijplein in Middelburg. Samen met haar twee danseressen Angela en Melissa geven ze een korte preview van de show.


30 augustus 2014, Naaldwijk
Afgelopen zaterdag verraste Nurlaila de bezoekers van de jaarlijkse braderie in Naaldwijk met een spetterend optreden!

    


26 mei 2014, Alphen aan de Rijn
Nurlaila zal vanavond een exclusieve preview geven van 'Fourtina' tijdens het benefit concert 'Just once again' in theater Castellum in Alphen aan de Rijn. Het benefit concert wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de stichting Amal.


25 mei 2014, Rotterdam
Farouk Systems is officieel sponsor van de theater tour 'Fourtina'.

Tijdens de voorbereidingen en de tour hebben Nurlaila, de backingvocals, de danseressen en de volledige band beschikking over alle nodige tools van Chi en Biosilk! Meer informatie over Farouk Systems: www.trendyhair.nl